Cognitive

COGNITIVE

Verujemo da nas psi sve razumeju i neretko deluje kao da još fali samo da progovore. Ovo je zasluga najmoćnijeg organa nervnog sistema – mozga, koji radi punom parom da psi što bolje poimaju svet oko sebe. Nervni sistem zaslužan je za sve vrste pamćenja poput učenja o igri, dnevnim navikama, ali i brojnim drugim procesima „u pozadini“.

REGALENA COGNITIVE

je prirodni suplement koji pomaže normalizovanju kognitivnih funkcija, radu mozga i nerava, a svojim superiornim sastavom pruža podršku i kod neuroloških bolesti.
  • EPA i DHA – omega masne kiseline od esencijalne su važnosti za očuvanje nervnog sistema, čuvajući ga od kognitivnog propadanja. Neophodni su za razvoj mozga i pozitivno utiču na proces učenja i pamćenja.
  • Nukleotidi – utiču na proizvodnju energije u nervnim ćelijama, deluju pozitivno na procese učenja i pamćenja.
  • Glutation – prevenira oksidativni stres karakterističan za mnoge neurološke bolesti.
  • Ginko biloba ekstrakt – biljka koju su prepoznali još u drevnoj Aziji, poboljšava moždanu cirkulaciju i tako utiče na fokus i koncentraciju.
  • Taurin – čuva nervne ćelije, odlaže njihovo propadanje i pruža podršku zdravlju očiju.
  • Fosfatidil serin – zaslužan je za očuvanje i poboljšanje integriteta neurona.

Način primene: 1 tableta na 20 kg TM dnevno. Tablete su za žvakanje, mogu se izdrobiti i pomešati sa hranom. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara.

preporučuju veterinari

human grade

Regalena Cognitive Rs