Immune Boost

IMMUNE BOOST

Za jak imuni sistem važna je ishrana bogata raznovrsnim hranljivim sastojcima, fizička aktivnost, ali i adekvatna suplementacija, posebno u periodima povišenog rizika od prehlada, umora i iscrpljenosti organizma.

REGALENA IMMUNE BOOST

sadrži super-sastojke poznate po isceljujućem dejstvu:
  • Kolostrum – prvo mleko sisara, bogat imunoglobulinima (antitelima) spremnih da se bore protiv svake infekcije.
  • Beta-glukan – poboljšava opšte zdravlje, ubrzava opravak, smanjuje upalne reakcije i snižava holesterol. Poboljšava zdravlje srca i creva, reguliše nivoe šećera u krvi, deluje kao imunomodulator. Potpuno bezbedan za kontinuiranu upotrebu, bez neželjenih efekata, i u većim dozama.
  • Ćelijski zid kvasca ima ulogu prebiotskog vlakna, poboljšava imuni odgovor i stvara dobar mikrobiom creva.
  • Glutation je moćan antioksidans koji učestvuje u stvaranju DNK, neutrališe slobodne radikale, pomaže u funkcionisanju enzima, podržava imunološku funkciju.
  • Cink pomaže u borbi protiv bolesti i pomaže u zarastanju rana. Pomaže nizu hormona u njihovim ulogama poput insulina, hormona rasta i onih koje proizvodi timus. Takođe je neophodan za zdravu kožu, oči i funkciju mozga.
  • Selen je za pse važan zbog svog antioksidativnog dejstva i uloge u metabolizmu štitne žlezde i reprodukcije.

Način primene: 1 tableta na 10 kg TM dnevno. Tableta je za žvakanje, ali se može izdrobiti i dodati hrani. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara.

preporučuju veterinari

human grade

Regalena Immune Boost Rs