Mobility

MOBILITY + Hip & Joint

Tokom starenja, pod uticajem težine i velikog opterećenja kod pasa dolazi do trošenja hrskavice zglobova. Uz gubitak elastičnosti, pojavljuju se bolovi različitog intenziteta i zato je terapija neophodna, a suplementacija uveliko dobrodošla.

REGALENA MOBILITY + Hip & Joint

potpomaže pokretljivost zglobova i ublažava upalna i bolna stanja, zahvaljujući spoju brojnih kvalitetnih sastojaka.
  • NEM®, odnosno membrana ljuske jajeta sadrži identične komponente kao i zglobovi, i kao takva je od krucijalne važnosti za stalno obnavljanje hrskavice i vezivnog tkiva, održavanje zdravlja zglobne hrskavice i okolnih struktura. Redovnim uzimanjem već u toku prvih 7 do 10 dana, NEM® može pomoći u poboljšanju pokretljivosti zglobova i olakšavanju bolnih stanja vezanih za oboljenja zglobova.
  • Hondroitin i glukozamin su strukturne komponente hrskavice i kao takve pomažu obnavljanje hrskavice i vezivnog tkiva, kao i pokretljivost zglobova i pružaju zglobovima dodatnu elastičnost.
  • Glukozamin inicira produkciju glukozamin-glikana koji je osnova hrskavice, apsorbuje se brzo i ima veliki stepen iskorišćenosti.
  • Kolagen povećava elastičnost zgloba, i utiče na povećanje koštane gustine.
  • Kurkuma deluje protivupalno, ima ulogu u smanjenju bola i otoka.

Način primene: 1 tableta na 20 kg TM dnevno. Preporuka: početno do 3 meseca, kod hroničnih procesa ponavljati 2-3 puta godišnje. Tablete su za žvakanje, mogu se izdrobiti i pomešati sa hranom. Preporučuje se pre korišćenja zatražiti mišljenje veterinara.

preporučuju veterinari

human grade

Regalena Mobility Plus Rs